Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.

2017. augusztus 29. 12:16 - BTKrisztian

Misty Hannah Eltűnése

Akira Tsukasa, az IQTech egyik vezető kutatója igencsak felfigyelt Misty állítására, miszerint felhasználva az elmepalotáját, kapcsolatba tud lépni egy idegen tudattal.

Misty utolsó ismert tartózkodási helye Ausztrália volt, közel egy Dark XM bányához, amit még a régi maja birodalomban fedeztek fel és a pokol kapujának gondoltak. 

tophat-768x768.jpgAz anomáliák elkezdődtek. Az eredmények fogják befolyásolni, hogy milyen lény fog belépni a mi dimenziónkba. Vagy mondjuk inkább, hogy milyen lényt fogunk idecsalogatni a felszabadult energiákkal. 

Az első napot a Felvilágosultak nyerték, feltételezhetően egy Shaper szövetséges lényt csaltunk Misty elmepalotájába. 

 

Az első anomália nap után Misty eltűnt. Akira jelentése szerint az ügynökei nem jelentkeztek be nála. Amikor napokkal később életjelet adtak, sem Misty helyzetét nem tudták és magyarázatot sem tudtak adni, hogy mi történt az elmúlt 24 órában. 

Két lehetőség van. Az egyik, hogy Misty bajba került. Olyan erőkkel kezdett játszani, amik még neki is túl nagyok voltak és sokkal veszélyesebbek, mint gondoltuk. A másik lehetőség, hogy csak azt csinálja, amit minden Szélhámos Archetype, átver minket és megtéveszt. Sajnos még túl korai lenne megmondani, hogy melyik az igaz. 

Ami biztos, hogy a Szélhámos Kalapja szeptember 9.-én megjelenik Burbank-ban. Ami azt jelenti, hogy az Ingress Ügynököknek egy újabb kihívást kell teljesíteniük, különben ki tudja, hogy milyen veszélyeket hoz ránk ez az új lény...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress-tortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2012787786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.
süti beállítások módosítása