Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.

2017. augusztus 25. 16:40 - BTKrisztian

Régi Barátok

Hank és Misty között egyre nagyobb a feszültség. Hank szerint Misty a Távoli Részvétellel, a Dark XM kísérletekkel és az Exogén Intelligenciával nagyon veszélyes vizekre evezett.

És ami mindezek középpontjában áll... Misty Elme Palotája. Ugyanakkor pont Hank volt az, aki a CERN laborban elszabadította a poklot. Talán Misty csak egy védelmi rendszert akar létrehozni, visszafordítani a sok rosszat amit az elmúlt években tettünk. 

A kérdés csak az, hogy mennyire lenne erős ez a rendszer? A Navarro táborban történtek után már nem lehetünk biztosak semmiben... És az a pár nap nem hagyható figyelmen kívül. Olyan dolgok történtek, amikről ideáig csak meséket hallottunk. Megtudtuk, hogy mire képes igazából a Tecthulhu Modul. A A Távoli Részvétellel nem csak újraélhetjük a múlt eseményeit. Összegyűrve az időt és a teret, amit átélünk, tényleg megtörténik a mi valóságunkban. Végignéztünk egy 16. századi lövöldözést, azt hittük az elménkben történt csak. De napokkal később a Navarro fáiban megtaláltuk a golyókat, amiket 400 évvel korábban, több száz kilométerre tőlünk lőttek el. 

Nem vehetjük félvállról a Magnus újjászületését. Most, hogy az Ellenállás uralja szinte a teljes Magnus elméjét, ki tudja, hogy milyen erőket fognak elszabadítani? A Magnus és a Tecthulhu közös erejével megállíthatatlanok lehetnek vagy elpusztíthatják önmagukat. A kérdés, hogy tanultak-e a régi hibákból vagy ismét vakon követik Acolyte parancsait. 

oldfriends-768x498.jpg

Az igazi kérdés jelenleg, hogy Misty ki akarja nyitni Pandora Szelencéjét vagy egy újat épít, amibe bezárhatjuk az elmúlt évek borzalmait? Hibákat hibákra halmoztunk... Navarro, Aegis Nova, Obsidian, Abaddon, Darsana, Helios... De még Cassandra és Minotaur is! És akár még visszább is mehetnénk. A gyűlölet és a háború úgy elvakított minket, hogy csak a győzelem volt fontos és senki nem törődött azzal, hogy milyen károk maradnak utánunk.

 

Eközben Akira és az IQTech sántikál valamiben. Nem tudjuk mit fejlesztenek, de sorsdöntő lehet az anomáliák alatt. És ne felejtsük a versenytársakat sem... Hulong és Visur biztosan nem hagyja szó nélkül Akira ténykedéseit....

Címkék: magnus
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress-tortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr512785978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.
süti beállítások módosítása