Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.

2016. október 02. 22:37 - BTKrisztian

Kodama Nyomozása #2

crosshairs-1024x585.png

Bejegyzés #2:

Minél mélyebbre ások a Susanna rejtélyben, annál bonyolultabb lesz a történet. Úgy tűnik, sokan akarják megölni vagy irányítani.

Jahan a legegyértelműbb. Susanna vadászott rá. Jahan bérgyilkosa Antoine Smith is a célkeresztben van. Tisztában van vele, hogy a kihallgatási módszerei miatt halt meg Nigel (Susanna apja) és ez bőven elég indíték, hogy Susanna levadássza.

A következő a listán Dr. Oliver Lynton Wolfe. Érdemes meghallgatni az utolsó beszélgetésüket. Oliver hangja fenyegető. Bár önmagában nem egy veszélyes ember, biztosan nem ölte meg Susanna-t, de állíthatott neki egy csapdát. Egy Dark XM csapdát. Mindannyian tudjuk mikre képes ez a romlott energia... eltorzít... kifacsar... elpusztít... Én akkor tudtam meg, mire képes, amikor megláttam a képeket az egyik Dark XM áldozatról. A felismerhetetlenségig égett, tele sebekkel, mint ha sugárfertőzést kapott volna. Vajon ez Susanna sorsa is? Ne felejtsük, hogy Susanna volt az Aegis Nova kutatás kulcsának egyik birtokosa. Lehet megpróbált a kutatási anyaghoz férni... és Oliver tudta, hogy ez fog történni...

Oliver Nigel-lel közösen dolgozott és jobban ismerte Nigel titkos raktárait, mint Susanna. És ne felejtsük el a többi embert és csoportot, akik Susanna halálát akarták:

A NIA...

Mint látjátok nincs hiány gyanúsítottakból és ahogy hamarosan megtudjátok, indítékok is akadnak bőven...

 

 

 

Források:

http://investigate.ingress.com/2016/10/02/kodamas-investigation-2/

https://www.facebook.com/KodamaSmiles/photos/

https://plus.google.com/107355418496406719337/posts/DAEdQTTcrrk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress-tortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2011764829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.
süti beállítások módosítása