Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.

2016. szeptember 29. 14:05 - BTKrisztian

Circle K Portálok

circle-k-unredacted13.jpg"10 hónappal ezelőtt tudomásunkra jutott ez új portál hálózat, ami a Circle K üzletekhez csatlakozik. Egy megszerzett dokumentum alapján ez az üzletlánc csak egy titkos XM ereklye kutató csoport fedősztorija.

Ezen a héten Circle K portálok ezrei jelentek meg a portál hálózatban. Egy forrás érdekes dokumentumot juttatott el hozzám, ami leír pár dolgot a portálokról és a kutatók csoportjáról..."

/PAC/

 

NYOMOZÁS:circle-k-unredacted11.jpg

Egy Texasi ruház közelében felfedeztek egy barlangot, amiben egy glyph-hez hasonló jelet találtak. A kutatók rájöttek, hogy a jelentése "fenntartani".

A Circle csoport úgynevezett Tökéletes Ereklyék után kutat, amikről jelenleg nincs információnk, de az bizonyos, hogy Obsidian és Aegis Nova is ezek közé tartozott.

Az új glyph jelet ötvözve az "all" glyph-fel és az Ereklyékkel, lehetséges, hogy sikerül fenntartani egy portál XM töltöttségét, ami megkönnyítheti a Guardian érem megszerzését.

Címkék: nyomozás
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress-tortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5811764763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.
süti beállítások módosítása