Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.

2017. augusztus 23. 17:06 - BTKrisztian

Ki? Hova? Miért?

destinations-768x439.jpg

Nézzük, hogy mely szereplők vesznek részt az anomáliákon és miért is lesznek jelen.

 

Hank Johnson / Brisbane
Hank azután nyomoz, hogy Misty mire készül és módot akar találni, hogyan is lehetne megállítani. Talán ha megfejti Misty titkát, akkor sikerül meggyőznie vagy megvédeine attól, hogy kárt okozzon magában vagy másokban. 

 

Akira Tsukasa / Portland
Akira jelenleg együtt dolgozik az IQTech-el és rendkívül érdekli őket Misty munkássága. Misty különleges képességekkel rendelkezik, és ami fontosabb, ő az egyetlen, aki szinte az össze MAgnus képességet tudja használni. De erről picit később...

 

P. A. Chapeau / Portland
Több okból kifolyólag is részt vesz a Portlandi anomálián. Talán a legfontosabb: Klue. Klue rengeteg bonyodalmat okozott és kulcsfigura lett a történetben. Csak bízni tudunk benne, hogy miután ADA és Tecthulhu is magába olvasztotta, maradt belőle még bármi, ami emberré teszi őt. PAC szemmel szeretné tartani Akira-t is, aki ráadásul a November Lima project egyik vezetője.

 

Misty Hannah
Misty szinte biztosan nem fog megjelenni személyesen egyik anomálián sem. A sors mindig úgy hozza, hogy ha megjelenik valahol nyilvánosan, megölik. Ezért inkább a különleges képességeit fogja használni, hogy figyelje és manipulálja az anomáliákat.

Címkék: magnus
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress-tortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1112786024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami Ingress. Magyarul, érthetően.
süti beállítások módosítása